Kuskus Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 to co w temacie - chciałbym sie dowiedziec czy zebatka ma prawo poruszac sie , czy moze wystepowac luz ( tzn ruszac sie w lewo i prawo- na odl ok ,05-1cm kiedy jes nałozona na wałek ( chyba tak to sie nazywa - to z ząbkami) i zakręcona srubą mocująca ))?? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 hehe mi sie rusza, ale nie chce zeby sie ruszala. Dzisiaj to rozkrece i zobacze co jest grane. PS raczej nie powinna sie ruszac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 21 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 hej, jak uda Ci sie to naprawić to opisz wszystko dokładnie co i jak .... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 ale Kicha :P zebatka zdawcza mi sie ruszalea wiec ja przykrecilem mocniej, ale nadal lata na boki :cry: chcialem ja odkrecic, zeby sprawdzic co i jak, ale dokrecilem ja tak mocno ze za cholere nie moge odkrecic.Jestem uziemiony :Pale ze jestem pomyslaowy chlopak ( :P ) to wymyslilem cos takiego: nie bede zaginal tej blaszki co blokuje nakretke zeby sie nie odkrecala i przejade sie troche, moze pusci, chociaz to troche ryzykowne :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Jawa udalo ci sie cos zrobic z ta zebatka?? bo ja sie boje jezdzic z ruszajaca sie zebatka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 no niestety nie , rozmaiwałem z KRZYSZTOFEm muwił ze pasowało by wymienic wałek i zobaczyć dlaczego jest tam luz , z drugiej strony praktycznie kazdemu kumplowi to tak chodzi wiec chyba zbyt duzego zagrozenia ze zebatka wypanie całkowicie nie ma , porozmawiaj z KRZYSZTOFem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 no niestety nie , rozmaiwałem z KRZYSZTOFEm muwił ze pasowało by wymienic wałek i zobaczyć dlaczego jest tam luz , z drugiej strony praktycznie kazdemu kumplowi to tak chodzi wiec chyba zbyt duzego zagrozenia ze zebatka wypanie całkowicie nie ma , porozmawiaj z KRZYSZTOFem dzieki za odpowiedz. Uspokoiles mnie troche ze wiele osob tak ma, ale z drugiej strony NIE powinno sie tak ruszac... :D no ale przejechalem juz sporo kilometrow na tej zebatce i wydaje mi sie ze nie powieksza sie luz... moze zima zrobie remont (w co watpie :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi