swiruradom Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Witam was:) A więc: Tak sie dzis zastanawiałem na tej dzałeczce:) nad tym moto :P i doszedłem do następującego wniosku:) nsr-ki rocznik 90-92 to koszt jakis 3000-4500 no do 4000 piszą 4500 zeby było ze niby coś spuszczaja ale tak na moje oko to 4tys trzeba za taka dac potem mamy przepaść i jest 97-98 - cena ok. 7200-9000 a nie ma 93-96 to co pewnie by było w cenie takiej pośredniej którą właśnie posiadam ja ( czyli coś ok. 6500) i na www.bikepics.com nie ma za duzo tego rocznika w ogóle jest mało dostepny:( - noi tak sobie myśle że: jak mam kupic jakis 97-98 wybrakowane cos i dołożyc do tego nie wiem skąd to mnie wyjdzie jakies 7500 jak nie wiecej i chyba najlepszym wyjściem bedzie kupic :P ten 92-rocznik trafic na dobry stan utargowac max nisko i cieszyc sie tym i zostanie jeszcze na jakieś części kurtek kask:) Co wy na ten temat sądzicie, podpowiedzcie mi może coś jeszcze umkneło mi po drodze - nie wiem. Czekam na wasze rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 nsr kupisz juz od 6 tys tylko nie bedzie to taki sam stan jak te za 9 tys :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 20 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 no własnie ale czy jest sens kupic tak po okazyjnej cenie jakiś 98 rocznik który chodzi po 9 tys kupisz za 6 i co sie okaze ze dołozyc trzeba do tego 3 tys, troszke chyba nie bardzo i czy nie lepiej wziąc taki 92 rocznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Kolega kupil z 98 za 6500 i jedyny mankament to porysowane plastiki ( przynajmniej jeszzce sie niczego nie dojrzelismy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 20 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 no to mu sie, fartneło nieźle, chciałbym zeby m tez sie tak poszczęściło - dobrze by było :mrgreen: i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Nie kupuj NSR-ki, Aprilia RS jest mocniejsza fabrycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 a ja Ci powiedziałem co powinieneś zrobić. Zdać egzamin na prawo jazdy kat.A. Bo wyjaśnij mi, proszę, jak Ty chcesz jeździć tą nsr bez dokumentów? mówię Ci, zapomnij o tym, bo to zły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 21 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 własnie zaczołem kurs na kat. A także spoko bedzie prawko a moto juz chce kupic teraz, aprilia - ale to czesci są zabujczo drogie :/ nie wiem czy wyrobie na nie. Jest takie jedno ogłoszenie gosć chce 4500zeta ale ona jest z 90 roku :P zdeka stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Nie kupuj NSR-ki, Aprilia RS jest mocniejsza fabrycznie! ok ale jaka jest róznica w mocy ?? mała, a jednak aprilia jest droższa i nsrek jest wiecej wiec wiekszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 21 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 czy ja wiem, powiem Ci rozek aprili ostatnio na aukcjach przybyło i jest więcej niż takiej Hondy NSR - a tak na marginesie to byłem u dilera(yamahy i peugota) gadałem z gostkiem który mi powiedział że jeżeli chodzi o Aprilie ma najdroższe części no ale cóż chce sie miec dobry moto z dobrymi osiagami - niestety to kosztuje :P takie życie :mrgreen: Ps. nadal nik nie dał mi odp:( Ale dziś byłem zobaczyć TZR0ke 125-tke - fajna: 97 rocznik 15tys. km, i gość chce 5500 do małej negocjacji z cłem ale jeszcze inne opłaty musze isc do użędu zapytac ile to bedzie mnie kosztowac i sobie policzyc czy mi sie to opłaci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 23 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 Aaaa to co innego świru :P !To w takim wypadku ja bym pomyślał o suzuki gs 500.Tylko,że wtedy w grę wchodzą starsze roczniki, a z tym pojawia się większe zużycie(chociaż niekoniecznie) i większe prawdopodobieństwo awarii.Bo ta nsr szybko bardzo Ci się znudzi.Chociaż Ty mówiłeś tylko o sprzęcie na wakacje, to wtedy bez różnicy, bo i tak po sezonie będziesz chciał się tego pozbyć.Tyle,że na gs-a prędzej znajdziesz chętnego.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 23 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2004 spoko ale wiesz powiem Ci prawko bede miał w listopadzie jak dobrze pujdzie :P i mysle ze taka 125-tka do nauki, bedzie wsam raz bo planuje w nasteopnym sezonie po Maturce kupić cos większego ale do nastepnych wakacji jeszcze kupaaa czasu :P nie ma co planować tak w przyszłość. Wydaje mi się ze jakaś 125-tka do nauki do nastepnego sezonu to trafny wybór:) - tylko jest problem z nabyciem jedziesz pół polski i sie okazuje rupieć na fotkach stan the best a w rzeczywistości - guwienko. A jak bym tak chciał pojeźdźić popatrzeć co maja do zaoferowania to połowe tej kasy bym na same podróze rozwalił a nie mam jej za duzo :mrgreen: ;) :) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi