_bollo_ Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Szukam amortyzatorów do podniesienia ogona gn 250 - w oryginale są tam 315, ja szukam 360 (od osi oczek mocujących). Na allegro, jedyne co wyskakuje to; http://allegro.pl/simson-amortyzator-s-51-amortyzatory-enduro-dlugie-i3705558589.html Szukam informacji odnośnie innych motocykli, który mają powyższy rozstaw - znalazłem info o cb 750 i zephyrze 1100, ale ceny i dostępność - horror. Czy jest sens bawić się w ta taniochę? zawsze to ma jakąś gwarancję itp, nawet jak zacznie się pocić, można je reklamować. Motocykl będzie użytkowany przez moją Żonę, (55kg) więc tez nie będzie miał ciężkiego żywota.Z góry dzięki za pomoc ;) Edytowane 17 Listopada 2013 przez _bollo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nikt nie jest w stanie mi pomóc? Szukam w sumie z przedziału 360-370mm - boję się kupować powyższą chińszczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Nikt nie jest w stanie mi pomóc? Szukam w sumie z przedziału 360-370mm - boję się kupować powyższą chińszczyznę. Po zamontowaniu tak długich amortyzatorów jazda tym motocyklem będzie horrorem :banghead: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Na tym etapie ciężko to stwierdzić, ale samo suzuki robi na tej ramie TU250 - któraś z jego wersji ma wsadzone tam bodajże (ta po 2008 albo 2009 roku) 18 calowe koło i amortyzatory właśnie 365mm - to samo tyczy grasstrackera (nieosiągalne części). Wiele osób przerabia w ten sposób gn'y i wg. opisów trakcja zostaje zachowana na porównywalnym poziomie. Z resztą ostrzejsza geometria, raczej pozytywnie powinna wpłynąć na prowadzenie przy prędkościach osiąganych przez gn. Swoją drogą, jestem oczarowany tym motocyklem jako pojazdem do miasta :) Edytowane 2 Grudnia 2013 przez _bollo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi