Adel Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Sprzedam buty FLY Racing Maverick czarne rozmiar 11 (45-46) cena 250 zł.Zdjęcia wrzucę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) http://tablica.pl/oferta/fly-racing-maverick-CID5-ID4fg1W.html Edytowane 22 Listopada 2013 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Zimowa obniżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Adel,na forum podałeś rozmiar 45-46 a w ogłoszeniu 44-45 ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Bo to ciężko stwierdzić. Sprzedaje bo są na mnie za duże. Normalnie noszę rozmiar 43, ale poprzednie buty w teren miałem 44 i były dobre. Podobno buty enduro są jeden rozmiar większe, więc jeśli masz rozmiar normalnych butów 44-45 to będą dobre. Ale w rozmiarówce enduro to jest rozmiar 45-46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi