maz123456 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam, posiadam awo simsona 425S z roku 1959. Potrzebuję informacji czy można zamontować inne zawieszenie przednie niż oryginalne a jeżeli tak to od jakich motocykli? Mam na oku zawieszenie od K750 lub od jakiegoś ruska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Każde zawieszenie od motocykli radzieckich będzie za twarde i prawdopodobnie za długie ( ale to by trzeba było porównać) i za duże. Innego zawieszenia w dzisiejszych czasach montować nie ma sensu, bo to obniża tylko wartość pojazdu a zawsze trochę kosztuje. A właściwie czemu chcesz coś takiego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz123456 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Chce je tylko dopasować na pewien czas aż nie znajdę oryginalnego w rozsądnych pieniądzach. Wiadomo że chcę go uruchomić i przejechać się nim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 W rozsądnych pieniądzach dostaniesz oryginalne na motobajzlach i nie będziesz musiał kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz123456 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Motobajzle to aukcje internetowe z dużą ilością części tak? Jestem w tych sprawach nowy i jeszcze się nie orientuje. A jeśli wiesz gdzie można zdobyć takie części to bardzo był bym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Motobajzle to Moto weteran bazar w Łodzi, tam dostaniesz to co potrzebujesz w dużej ilości i sensownych cenach. Na allegro jest na pewno drożej, chociaż czasem można coś upolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi