piotrek1281 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 chodzi o potocznie nazywane "przekładkami" sprzęgła - te metalowe tarcze pomiędzy tarczami ciernymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilful1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) A powodem mojego problemu może być właśnie pomylenie tych przekładek ? Dziwne bo sprzęgło wcześniej chodziło chodź mam 3 przekładki a na schemacie są 4 .http://www.partzilla.com/parts/search/Suzuki/Motorcycle/1985/RM80/CLUTCH/parts.html Nie mogę za bardzo znaleść tych przekładek razem z tarczami do RM 1985 . Edytowane 7 Grudnia 2013 przez kamilful1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 a tarcz sprzęgłowych to ile masz? pytam bo się pogubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 a tarcz sprzęgłowych to ile masz? pytam bo się pogubiłem.W postach podał schemat według którego składał i pokazane są na nim 4 przekładki i 5 tarcz. Mam nadzieje,że złożyłeś to zgodnie ze schematem i dołożyłeś brakującą przekładkę ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi