Skocz do zawartości

kamerę GO PRO HERO 3 SILVER /nie white, ani black/

Rekomendowane odpowiedzi

nie interesują mnie oferty na ebay czy allegro, interesują mnie oferty od konkretnych ludzi, którzy chcą sprzedać swoją kamerkę; więc kliknąłem bardzo dobrze, tym bardziej więc nie rozumiem dlaczego sypnąłeś linkiem z NIEMIECKIEGO ebay skoro na POLSKIM ebay i POLSKIM allegro ofert jest trochę.

Edytowane przez motoduke

W dniu 9.11.2013 o 18:23, motoduke napisał:

nie interesują mnie oferty na ebay czy allegro, interesują mnie oferty od konkretnych ludzi, którzy chcą sprzedać swoją kamerkę

nie rozumiem dlaczego sypnąłeś linkiem z NIEMIECKIEGO ebay skoro na POLSKIM ebay i POLSKIM allegro ofert jest trochę.

Juz widze te masy ofert ktore zablkuja serwer Forum :icon_mrgreen:

Mysle, ze jednak kupisz z ktoregos z portali :icon_mrgreen: Viell Spaß beim bieten ! :icon_mrgreen:

:crossy:

W dniu 9.11.2013 o 20:59, piórko napisał:

Kolega zapewne liczy na "forumową" cenę. ;)

Od zaufanego forumowicza ktory go nie wykopuluje tak jak probowano ze mna :icon_mrgreen:

Edytowane przez ks-rider

Przecież to to samo co Go Pro 2,tyle że ma obsługę wifi.

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Zamieściłem normalne ogłoszenie a dyskusja się zrobiła jak by chodziło o koalicję PO z PiS... więc odpowiadam:

• skoro umieściłem tutaj ogłoszenie to TAK - liczyłem na to, że kupię kamerę może nie po "forumowej cenie" ale na pewno, że nie zostanę wydupczony

• GO PRO 3 to NIE TO SAMO co GO PRO 2, tu nie chodzi tylko o WiFi ale także jakość filmów, kąt filmowania itd. Obejżyj sobie porównania na YT, są różnice i to kolosalne nawet pomiędzy GO PRO 3 w wersjach white (wąski kąt widzenia), silver (szeroki kąt widzenia) i black (szeroki kąt i większa rozdzielczość + lepsza jakość nagrywania nocą).

Edytowane przez motoduke

GO PRO Silver ma takie same właściwości co GO PRO 2 hero hd.

Jedyna różnica to taka że dostajesz obsługę wi-fi.

GO PRO White to odświeżona pierwsza GO PRO HERO.

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Black ma najwieksza rozdzielczosc dzieki czemu w trudnych warunkach obraz ma lepsza jakosc.

Co do roznic miedzy modelem 2 - 3 to nie jest to to samo, bo gabaryty sa inne a co wazniejsze, baterie tez sa inne. Mimo tego do Hero 3 jest juz teraz wiecej praktycznego osprzetu ktorego brakuje w Hero 2.

Miedzy Silver a Black to nie tylko WiFi ale i Pilot ktory kosztuje jak by nie bylo 99,- Jurkow.

Najwiekszym mankamentem hero i hero 2 jest brak mozliwosci uzywania bez obudowy, Do Hero 3 mozna dokupic ramke za niecale 20 Jurkow ktora to umozliwia.

Inne kamery oferuja juz seryjnie statywowy gwint.

@ Motoduke jezeli nie polakomisz sie na najtansze ogloszenie, sprawdzisz Historie i opinie oraz ilosc transakcji, to prawdopodobienstwo wydupcenja redukuje sie do Minimum. Placac PayPalemredukujesz do zera wiec mimo najszczerszych checi nie kumam

GDZIE LEZY PROBLEM ? ? ?

Edytowane przez ks-rider

KS ale kolega chce koniecznie SILVER więc nie porównuj SILVER do BLACK.

Udanych zakupów.

W dniu 10.11.2013 o 10:06, rebel napisał:

Taka kamerka jest u mnie od 3 dni :) Zwróć uwagę, że jest na rynku wersja 3+ (która to własnie posiadam). Kupowałem przez znajomego z USA. Cena to 309USD. Wyszukałem na ebay.com

Moze cos wiecej o tej wersji 3+ ?

We mnie coraz bardziej dojrzewa dycyzja rezygnacji z Gopro i przerzuce sie na Rollei

A Hero 2 na pewno nie bede oferowal na Forum, tylko na ebau'u

Edytowane przez ks-rider