marcinewcia Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam Mam zaszczyt pochwalic sie motorem z lat 80-ych ktory jest w stanie kolekcjonerskim. Jest to WSK 175 czero biegowa z 1979roku. Motocykl kupiony zostal przez starszego Pana , ktory postanowil go sprzedac 15 lat temu. Kupiony zostal przez znajomego wojskowego. WSK przez te 15 lat byla odpalana i jezdzona sporadycznie . Na dzien dzisiejszy przebieg 6189 km nie krecony. Na silniku plomby fabryczne , orginalne opony z numerami fabrycznymi. Jestem 3 wlascicielem motoru kupilem go tylko dla tego ze jest w kolekcionerskim stanie.Mam zamiar zarejestrowac go na pojazd zabytkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ładny egzemplarz, gratulacje i oby nie widział nigdy deszczu Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHLrider Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Piękna WSK gratuluje. Ciezko jest teraz kupic w tak dobrym stanie. W mojej wsce 125 mam 61 tyś przebiegu wiec juz swoje przeszła i nadal świetnie się trzyma. Cytuj Live To Ride, Ride To Live Motocykle to nie wszystko ale bez Nich wszystko jest Niczym ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ładna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kent200 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 W takim stanie znaleźć WSK to jak znaleźć igłę w stogu siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi