Lorenzo Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Mi jakoś się nie znudził, a śmigam nim już 7 lat.. Za to uważam, że włoszczyzna jest dobra do zupy :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Ale czym śmigasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Najlepszy ten ,który aktualnie posiadam :cool:Inne są gorsze mniej fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Ja akurat V-strom miałem 3 lata temu :) Edytowane 9 Listopada 2013 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja mam czopka, ale tez Japonia :tongue: Bynajmniej moj kumpel ma Ducata 999 i po przejazdzce nim nie mam pojecia dlaczego fani Ducati przechwalaja te makaroniarskie sprzety ponad Yamahe czy Honde... Chyba lubia placic za logo firmy albo nie patrza na motocykl jako na funkcjonalny tylko wyrozniajacy sie :biggrin: np. w przypadku Ducati 999 chyba najbrzydsza "gebą" wśród scigaczy :blink: ..ale kwestia biustu, kwestia gustu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Czopek to nie motocykl, to pojazd rolniczy :laugh: ;) A posiadacze Ducati, zwyczajnie lubią spędzać dużo czasu w garażu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 No widzisz dla Ciebie pojazd rolniczy, a dla mnie super sprzęcior na krótkie i długie wypady :) Każdy lubi co innego, ale wracając do tematu postu, to motórzyści lubujący się w turystykach chwalą zawsze V-Stroma, chociaż osobiście, to nie moja baja :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 To ja chce być rolnikiem i jeździć takim traktorem; http://tablica.pl/oferta/boss-hoss-szef-wszystkich-szefow-CID5-ID2fgLN.html#d74b9a1f7d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Na pewno Twoje pole byłoby dobrze przeorane :biggrin:Ostatnio kupilem podobny spuchniety motocykl siostrzencowi :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja mam czopka, ale tez Japonia :tongue: Bynajmniej moj kumpel ma Ducata 999 i po przejazdzce nim nie mam pojecia dlaczego fani Ducati przechwalaja te makaroniarskie sprzety ponad Yamahe czy Honde... Chyba lubia placic za logo firmy albo nie patrza na motocykl jako na funkcjonalny tylko wyrozniajacy sie :biggrin: np. w przypadku Ducati 999 chyba najbrzydsza "gebą" wśród scigaczy :blink: ..ale kwestia biustu, kwestia gustu :) Ha ha ha ale bzdury, a śmigałeś na Ducati na Ohlinsie np. ? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja śmigałem i wstydziłem sie puścić klamke sprzęgła na światłach bo kierowcy puszek mi uwage zwracali,ze coś mi rumpoli w silniku:)ale...każda potwora znajdzie amatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 wracając do tematu postu, to motórzyści lubujący się w turystykach chwalą zawsze V-Stroma, chociaż osobiście, to nie moja baja :happy:Cos w tym jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) 999 z 2006, Quick Shifter z pełni zintegrowanym sportowym sprzęgłem, jak napisalem wczesniej nie widze w tym nic fajnego, bo to nie moja bajka, ale z pewnoscia wielu sie ze mna zgodzi, ze japonia w sporcie sie nie nudzi, ale Ty jako fan makaroniarskiej technologii z pewnoscia bedziesz bronil Ducatów :) Pzdr :wink: Ja śmigałem i wstydziłem sie puścić klamke sprzęgła na światłach bo kierowcy puszek mi uwage zwracali,ze coś mi rumpoli w silniku:)ale...każda potwora znajdzie amatoraHałas jakby goniło Cię stado psów razem z łańcuchami :) Edytowane 9 Listopada 2013 przez Lorenzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja śmigałem i wstydziłem sie puścić klamke sprzęgła na światłach bo kierowcy puszek mi uwage zwracali,ze coś mi rumpoli w silniku:)ale...każda potwora znajdzie amatora Czyli nie umiałeś wystartować :D ha ha ha 999 z 2006, Quick Shifter z pełni zintegrowanym sportowym sprzęgłem, jak napisalem wczesniej nie widze w tym nic fajnego, bo to nie moja bajka, ale z pewnoscia wielu sie ze mna zgodzi, ze japonia w sporcie sie nie nudzi, ale Ty jako fan makaroniarskiej technologii z pewnoscia bedziesz bronil Ducatów :) Pzdr :wink: Hałas jakby goniło Cię stado psów razem z łańcuchami :) No widzisz, nie do końca, ujeżdżałem Japońce, miałem ich chyba z 3 sztuki ..... po Bandycie 1250 S ..... który mnie znudził na maxa przesiadłem się na ST4S ..... i to jest jazda, silnik, zawieszenie, hamulce, sprzęt robi to co chcesz, piękna sprawa.... ale jak sie lata na prostych to Japoniec wystarcza :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 No widzisz, nie do końca, ujeżdżałem Japońce, miałem ich chyba z 3 sztuki ..... po Bandycie 1250 S ..... który mnie znudził na maxa przesiadłem się na ST4S ..... i to jest jazda, silnik, zawieszenie, hamulce, sprzęt robi to co chcesz, piękna sprawa.... A może w końcu nauczyłeś sie jeździć :cool: Nie uznaje diesla <rechota> w osobówce i <klekota> w motocyklu wolałbym jeździć bandziorem 1250 niz st4 dziwne? chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi