RakuCross Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 (edytowane) Witam mam 14 lat :) Planuję kupić crossa i przeznaczyć na niego 7000-8000 tyś. Mam 166 cm wzrostu i ważę 54kg .Czy dam sobie radę z taką Yamahą chcę jeździć główni po torze albo lesie ?? I jestem ciekaw ile pali na 100km/h. Edytowane 7 Listopada 2013 przez RakuCross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 hm na 14lat to troche Cie bedzie zamiatał ja w twoim wieku miałem DT80 .Ale może dasz rade sprobuj sie przejechać to sie dowiesz.Pali tyle ile wlejesz a dokładniej przy ostrym pałowaniu na 100km ok 10-12l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RakuCross Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 hm na 14lat to troche Cie bedzie zamiatał ja w twoim wieku miałem DT80 .Ale może dasz rade sprobuj sie przejechać to sie dowiesz.Pali tyle ile wlejesz a dokładniej przy ostrym pałowaniu na 100km ok 10-12lDzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi