Gość DOMINIK Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 czytałem różne wypowiedzi i zauwazylem ze ktos wspominal o odblokowaniu dt'ówki.chodziło mu o moduł i ktos odpowiedział na to pytanie ze mowa o tym juz kiedys byla ze to sprawa 2 kabelkow. jesli wiesz gdzie ten text jest zamieszczony z dokładną instrukcjią jak połączyć te ''2 kabelki'' to mogł być to zacytować był bym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DOMINIK Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 i jeszcze jedno jeśli ktos z was mieszka koło łodzi i wie gdzie jest piątkowisko to zapraszam na zawody które się odbędą w niedziele 25 lipca enduro cross moze wziac w nich udzial kazdy zbiórka o 10 jesli chce ktos startowac zawody sie zaczną o 13 naprawde fajne ostatnio jak bly organizowane przyjechało z 70 motocykli enduro/cross teraz bedzie ich napewno wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DOMINIK Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 aha i jeszcze jedno czy warto kupić yamahe wr 426 zeby się pobawić w różne zawody i czy wrka nie odstaje od ktm'a ??słyszałem od kilku osób które miały wr'ki ze te maszyny sie sypią zacierają od jerzdzenia na gumie itd czy to prawda aha no i niewiem czy dam sobie rade z yamaha wr poniewaz mam 167 cm wzrostu jak narazie:D ale na 400 jechalem strasznie wysoka :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Nie pisz jednego postsu pod drugim uzywaj opcji EDYTUJ. Tu jest link do tematu o który Ci chodziło http://motocyklisci.riders.pl/viewtopic.ph...light=dt+80+cdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DOMINIK Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 dzieki stary wiesz jestem tu ierwszy raz i zabardzo nieczaje wszystkiego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 W takim razie WITAM i proszę o zapoznanie się z FAQ:http://forum.motocyklistow.pl/faq.php:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi