goguś Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ostatnio pojawił się problem.Przy zmianie biegu z 1 na 2 słychać zgrzyt i bieg nie chce wejść. Szczególnie jak silnik jest zimny,na ciepłym problem nie jest odczuwalny. Nigdy nie zmieniałem biegów bez sprzęgła,nie jeżdżę na kole. Co proponujecie? Wyciąganie silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Sprzęgło nie zapowietrzone? Olej kiedy wymieniany? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Sprzęgło nie zapowietrzone? Olej kiedy wymieniany?W sumie to nie wiem kiedy olej był wymieniany.Moto kupiłem w czerwcu i było ok. Ale jeżeli olej,to czemu tylko dwójka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Bo może jest bardziej wyrobiona od innych biegów. Co nie musi oznaczać że trzeba od razu wymieniać. Często problemy z wbijaniem biegów pojawiają się na przepracowanym oleju. Jak po wymianie nic się nie zmieni to wtedy można się martwić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Oki,dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi