ZX6R_ninja Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Wiem o tym, ale ja mowie o klasie 600 i o czyms na moja kieszen.Zreszta R-1 nie wykorzystalbym nawet w polowie pewnie.Uwazam ze polowa z nas nie wykorzystuje w pelni mocy nawet 600 a kupuje wieksze pojemnosci-oczywiscie nie mowie ze wszyscy...Za tym motorkiem chodzilem prawie miesiac, ale szukalem przecinaka kilka miesiecy-zanim sprzedalem jeszcze moja ZX-6.Nabylem go od kolegi-jest w kraju pol roku dopiero...(motor oczywiscie, a nie kolega:)).Widzialem go zaraz po sprowadzeniu-owiewka tylko byla wymieniana (kumpel nie chcial jej nawet kleic,od razu nowa kupil).Sprzedal mi ja dlatego ze w bardzo szybkim czasie kase potrzebowal a nie chcial aby w zle rece poszla...-i tak sie stala moja wlasnoscia.P.S.Musze Wam powiedziec ze tak jezdzilem i bardzo trudno jest znalezc cos dobrego i w dobrej cenie.Ponadto ja bardzo nie lubie motorow po wiekszych szlifach...-jak chyba wiekszosc z nas.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 grartuluje! jak bedziesz mogl to zapodaj zdjecia. a mozna wiedziec jaka kwota? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZX6R_ninja Opublikowano 19 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 tak, tak-zdjecia zapodam najpozniej za 2 tygodnie.Powiem tylko tyle, ze kupilem w "dobrej cenie" :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolkha Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 No to masz szczescie bo nie kupiles tego motoru tak na ,,chybil,trafil,,lecz od pewnego zrodla,i od poczatku ten motor widziales i znales....czekam z niecierpliwoscia na fotki... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Gratuluje :P i zazdroszcze (w pozytywnym tego slowa znaczeniu :P ) :P Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZX6R_ninja Opublikowano 20 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 Za 20.000, no 20 pare tysiecy jak poszukaz to ladna F-4 kupisz.Oczywiscie mowie o zwyklej cebrze, a nie o SPORT.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZX6R_ninja Opublikowano 30 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Jezeli chodzi o obiecane zdjecia to odsylam do tematu:"Honda CBR 600F,Re:zdjecia" na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 ej o co wam chodzi z tym wykozystaniem mocy - mi tez mowiliscie ze nie bede umial wykozystac w pelni mocy mojej 600cc , a po co mam ją wpełni wykozystywac ? Co to ja rajdowiec ? A zapas mocy jeszcze nikomu nie zaszkodzil tylko niewlasciwe jej uzycie, jak sie ma moc to mozna ją wykozystac w kazdej chwili a nie jezdzic caly czas na maxa zeby wykozystac wpelni te 600cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZX6R_ninja Opublikowano 30 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 Dobrze powiedziane Arturze.Nie mam na mysli Ciebie bo masz "najmniejsza"pojemnosc czyli 600.Ale niektorzy sobie YZF R1 kupili bo slyszeli ze taka 'tysiaczka" to niezle chodzi...Tylko ze w rzeczywistosci to swoja 600 w 50% wykorzystuja.Owszem nie mowie ze nigdy 600 nie wykorzystuja bo moze raz na miesiac tak sie zdarzy...;).Ale w wiekszosci przypadkow to ludzie porywaja sie na tysiaczki albo jeszcze wieksze bo mysla ze 600 to motor dla poczatkujacych a oni skoro juz jezdza 2-3 lata to musza miec moc gotowa do uzycia.Oczywiscie nie mowie ze jest tak we wszytkich przypadkach...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi