raper19 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 MaciekV jednak twoje przypuszczenia bylu sluszne moto swirowal przez zle wyregulowany sklad mieszanki pobawilem sie troche tymi srubami i moto chodzi moze nie ideal ale roznica kolosalna ladnie schodzi z obrotow tylko od niskich nie chce tak zaraz zalapac ale mysle ze to kwestia dopracowania.Dzieki wszystkim za odpowiedzi bez was chlopaki ciezko by bylo bo juz mi pomyslow bylo brak.Uwazam temat za zakonczony.Pozdrawiam wszystkich kierowcow jednosladow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekV Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To dobrze ze moto chodzi jak powinnoskoro juz doszlismy do przyczyny to aby ja na dobre wyeliminować należało by Zaprowadzić moto do kogoś kto je dobrze wyreguluje i zsynchronizuje gaznikidzieki temu zaoszczędzisz na paliwie i swoich nerwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raper19 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Tak moto juz dzis idzie do warsztatu motocyklowego zrobilbym to sam lecz niestety nie mam w posiadaniu wakuometrow...ale sluszna uwaga MaciekV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi