vcbv Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam, szukam informacji na temat tego motocykla. Jakie są koszty utrzymania? Po przykręceniu stopek dałoby się jeżdzić w 2 osoby? (nie mówie o długich trasach) Czy brak rozrusznika jest kłopotliwy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 koszty będą większe niż zwykłej szosówki typu bandit, ale niższe niż wyczynowych supermoto,jezdzic na małych dystasach pewnie się da we dwoje, bo na dłuższych to i samemu ciezko,ja tym raz jeden jezdziłem, mi ten egzeplarz palił od strzała ale sie troche w zyciu okopalem róznych gratów, wątpię aby ktos kto nigdy nie kopał duzego singla dawał radę od razu zwłaszcza jeśli niski i lekki, ale jeśli wszystko(gaznik, zawory itd) bedzie utrzymywane jak nalezy to ma palic bez problemu bo ogarnieciu techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vcbv Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Dzięki za odpowiedź, a jak często trzeba serwisować 660-tke? Może jest ktoś na forum kto jeździ na tym motocyklu? Edytowane 16 Października 2013 przez vcbv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi