em es ka Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nie lubie sie chwalic ale serce moje sie raduje wiec musze o tym gdzies napisac :P Wlasnie wrocilem z egzaminu praktycznego, ktory zdalem !! :DZ teoria sie troszke meczylem, ale za to jazdy za perwszym :) Od jutra postanowienie, rzucam szlugi ! + flaszka dla instruktora :D ! ! L E W A W G O R E ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netbike24 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empirelife Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Gratki wiem co przezywasz! po tych testach i praktyce dopiero docenia sie ten dokument hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkohlm Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ja w marcu egz mam :) moto w garażu lecz pozwolenia brak :) zazdroszczę. kumpel wczoraj A2 w Rzeszowie za 3 praktyka jutro w Zamościu kolejny. LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Gratulacje :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi