michu4773 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Dzień dobry problem jest następujący : dziś podczas jazdy na jednym kole motor przeważyło mi do tyłu,wylondowałem na ziemię a motor wylondował na takich płytkach parkingowych prawą stroną,oprócz zmiażdżonej lampy tylnej i krzywej kierownicy zauważyłem że gdy patrze na motor od przodu to lampa i błotnik są prosto a koło tak jakbym skręcał w prawo,wyprostować to tak jak w przypadku roweru czy odkręcić koło,popuścić lagi i pułki i wszystko skręcić na nowo? dodam że gleba była przy prędkości około 20km/h. Edytowane 13 Października 2013 przez michu4773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Rozkręcić i skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu4773 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 rozkręciłem i skręciłem ale to samo,po skręceniu naprostowałem troche nogami,jak sprawdzić czy półki są proste?,i ewentualnie przy takich glebach prędzej gnie się dolna czy górna półka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Częściej górna. Półkę domowymi sposobami ciężko sprawdzić ale połóż ją na stole i sprawdź czy równo przylega z obydwu stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi