tomekjzg Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Witam. Gdzie na południu Warszawy można dorobić lub kupić wkłady do lusterek do mojej CBR F2. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A każdego szklarza? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjzg Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 no właśnie nie mają takich lusterek one są dużo cieńsze nawet od wkładów samochodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 No patrz a ja jakoś nigdy nie miałem problemów. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjzg Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 kurde tak to jest jak się na wsi mieszka :) w mojej okolicy wszyscy szklarze mówią ,,nie da rady'' no ale w takim razie szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Na wsi? Przecież pytałeś o południe Warszawy. Ja przykładowo dorabiałem na Barcelońskiej 1. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjzg Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 na wsi bo pod piasecznem ale pracuje na południu warszawy więc po pracy mógłbym coś załatwić. Dzięki za adres może jutro tam podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi