jannex Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Szukam opinii na temat nowych, oferowanych na allegro gaźników do motocykla Yamaha Dt 125. Jak z jakością wykonania, odlewów? Czy sprawiają problemy podczas regulacji i eksploatacji? Czy jest jakaś konkretna firma, której produkt należy kupować albo omijać?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Loteria. Jak trafisz dobrze to uregulujesz. Nie ma wysokiej jakości gaźników poniżej pewnej kwoty. a to co piszą na alegro to bzdury. Po co 2 tematy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannex Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Przeglądarka mi pada, ostatnio 2 razy zamówiłem kuriera przez internet. I dwa razy musiałem za niego zapłacić :banghead: .Ogólnie się orientuję w chińskiej jakości wykonania jednak nie w materii japońskich motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 W tamtym roku bawiłem się takim chińskim gaźnikiem. Akurat do yamahy tylko nie dt. W trakcie regulacji musiałem go rozkręcić i wydłubać nadlew aluminium bo zatkał kanał wolnych obrotów. Tak więc uwaga na ten shit. Może trafisz jakiś lepszy, choć wydaje mi się, że lepszy oryginał nawet używka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DK Motocykle Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dokładnie, oferta jest spora, zazwyczaj tanie gaźniki są tanio produkowane, więc może się zdarzyc jak np. u piotrek1281 że odlew zasłonił jakąś dyszę bądź coś podobnego. Są też konkretne gaźniki np. Dellorto gdzie wraz z ceną idzie jakość wykonania. Sprawdzałeś cenę nowego oryginalnego gaźnika ? Cytuj Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi