empirelife Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dzięki hydraulika faktycznie nie była najprzyjemniejsza i najwiecej z nia miałam kłopotów ale silniki spalinowe całkiem niezłe ogarnelam wiec nadrabialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Będziesz pracować w tej branży ? Czy tak tylko sobie zrobiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empirelife Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Szukam ale wątpliwe zeby mnie ktoś zatrudnił ,ale strasznie lubiłam pracować na tym sprzęcie i gdyby była okazja to chętnie bym podjęła prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Niesamowita jesteś, w takim razie życzę znalezienia pracy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMajka Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 "Kobieta pracująca - żadnej pracy się nie boi":D Gratulacje i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi