Wspinaker Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Sprzedam tylne oryginalne gmole do Rocketa. Stan idealny. Prawie nieużywane.Cena nowych 785 PLN. Moja cena to 400 PLN. Darmowa wysyłka. Link do strony Triumpha: http://www.triumphakcesoria.pl/tylna-oslona,1557.html Zainteresowanym wyślę zdjęcia. Wspinaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksylo Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 hmm, miałem to niby kiedys zalozyc.........spieszy ci sie z tym sprzedawaniem? Troche mnie na razie nie swędzi te 400zł. Przednie robie i zrobic nie moge od roku ponad. Te pewnie w chromie wiec bede musial w kwas i malować na czarno.......ech zycie ;) . Daj znac czy bys je dla mnie zatrzymal czy cie cisnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspinaker Posted October 7, 2013 Author Share Posted October 7, 2013 Ciśnienia nie ma. Przekładam je co jakiś czas na inną półę i stąd postanowiłem sprzedać. Jak podasz jakiś konkretny i realny termin to zdejmę z ogłoszeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksylo Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 yyyyyyyyyyy.............na wiosnę? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marck9 Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 czesc Wspinaker masz jeszcze te gmole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspinaker Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 czesc Wspinaker masz jeszcze te gmole?Niestety już sprzedane. Zapomnialem napisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksylo Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Jak sprzedane? Ja miałem brac na wiosnę :huh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspinaker Posted January 15, 2014 Author Share Posted January 15, 2014 Sorki, ale były wystawione równocześnie na aukcji i tam poszły bardzo szybko, bo cena była okazyjna. Niestety zapomniałem od razu napisać, że jest to już nieaktualne. Ale swoją drogą napisałeś w innym miejscu, że: "ja tez mam inna wizje, te liczniki i inne swiecidelka są mi zbędne ..............wymysl cos ciekawszego niz obwieszanie rocketa jak choinki wszelkimi akcesoriami z internetu" więc po co Ci te "świecidełka". Tak poważnie, to jak ktoś nie wozi sakw, to ich zakładanie jest moim zdaniem bez sensu, bo psują optycznie efekt szerokiego tylnego kapcia.Skusiłem się na nie bardziej ze względów bezpieczeństwa mojego "Plecaka", ale mają takie miękkie mocowania, że moim zdaniem nic w tym zakresie nie dają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksylo Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ja juz dwa lata te gmole kupuje i tak bardzo je chce, ze chyba nigdy nie kupie. Raz, ze chrom bym musial zedrzec, dwa malowac, trzy to one gowno daja tak na prawde a cztery ............... nie wazne. :cool: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky_nitrox Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Hej, Jak ktoś zainteresowany to tez mam : tylne gmole, oryginalne lusterka, wydechy, migacze mocowanie tylnej tablicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malutki l Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 witamrównież posiadam jak by ktoś potrzebował : tylne gmole, kierunkowskazy tył z mocowaniem tablicy , tylną lampę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts