Jump to content

Tylne gmole Triumph Rocket III

Wspinaker
 Share

Recommended Posts

hmm, miałem to niby kiedys zalozyc.........spieszy ci sie z tym sprzedawaniem? Troche mnie na razie nie swędzi te 400zł. Przednie robie i zrobic nie moge od roku ponad. Te pewnie w chromie wiec bede musial w kwas i malować na czarno.......ech zycie ;) . Daj znac czy bys je dla mnie zatrzymal czy cie cisnie?

• 2 months later...
  • 3 weeks later...

Sorki, ale były wystawione równocześnie na aukcji i tam poszły bardzo szybko, bo cena była okazyjna.

Niestety zapomniałem od razu napisać, że jest to już nieaktualne.

Ale swoją drogą napisałeś w innym miejscu, że:

"ja tez mam inna wizje, te liczniki i inne swiecidelka są mi zbędne ..............wymysl cos ciekawszego niz obwieszanie rocketa jak choinki wszelkimi akcesoriami z internetu"

więc po co Ci te "świecidełka".

Tak poważnie, to jak ktoś nie wozi sakw, to ich zakładanie jest moim zdaniem bez sensu, bo psują optycznie efekt szerokiego tylnego kapcia.Skusiłem się na nie bardziej ze względów bezpieczeństwa mojego "Plecaka", ale mają takie miękkie mocowania, że moim zdaniem nic w tym zakresie nie dają.

Ja juz dwa lata te gmole kupuje i tak bardzo je chce, ze chyba nigdy nie kupie. Raz, ze chrom bym musial zedrzec, dwa malowac, trzy to one gowno daja tak na prawde a cztery ............... nie wazne. :cool:

• 1 month later...
  • 2 months later...