Nonam3k Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Witam . Szukam dobrego i malo awaryjnego silnika do buggy . Silniki jakie biore pod uwage to tl1000 vtr1000f oraz cbr1100xx ( ten glownie dlateo , poniewaz znajomy rozwalil moto i chce mi go sprzedac w dobrej cenie ) . Szukam informacji ktory z tych silnikow bedzie najmniej awaryjny oraz czy ktorys z w/w modeli nie mial np problmow z 2 i 3 bigiem . W poprzednim buggy mialem silnik z vfr 750 i bylem zadowolony , zdnych problemow przez 2 lata . Obecnie mam zamiar wsadzic silnik z pojemnoscia 1L i bede wdzieczny za jakies opinie o tych silnikach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jeżdziłem XXem dwa lata.Dla mnie silniczek suuuper! Dobry dół,powyżej 8 000 szaleństwo :) No i silnik R4 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 charakterystyka rzędówki chyba bardziej pasuje do tego typu pojazdu niż V2 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonam3k Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 charakterystyka rzędówki chyba bardziej pasuje do tego typu pojazdu niż V2 Z mojego doswiadczenia to wychodzi ze na ulice Przydałby sie piec r4 z mocna góra, natomiast w terenie bardziej odpowiada mi charakterystyka v2 . Ale nie zbaczajmy z tematu w którym chodzi o to ktory silnik jest mniej awaryjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 najmniej awaryjny to z xx, a mocne v-ałki to loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi