Gość robert73 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Wiam.Chcialbym zapytac o przednie zawieszenie i dziwne urzadzenie jakie sie tam znajduje oprucz zaciskow hamulcowych.Nosze sie z zamiarem demontazu tego czegoc tylko nie wiem czy w tym przypadku nie wycieknie mi olej z lag i przy okazji na pewno plyn hamulcowy.Ktos moze podpowiedziec jak do tego sie zabrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A dlaczego chcesz demontować antynurka ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Przyszedl mi caly kompelt wszystkich uszczelek, uszczelniaczy oringow i zimeringow, filtro itp., wiec chce pomontowac wszystko nowe. A ze czekam na silnik , kory sklada mechanik i na reszte elementow ktore maja przyjsc od lakiernika, wiec choc czesc prac chcialbym wykonac sam, przynajmniej choc troche bo okazuje sie ze zbyt wieu rzeczy poprostu nie umiem. Edytowane 28 Września 2013 przez robert73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Podczas takiej naprawy musisz i tak pozbyć się starych płynów a po umyciu i ponownym montażu zalać nowymi więc nie ma problemu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Tak czy sia to lagi do mechanika na pewno trafia zeby obejrzal sprezyny i tloczyska w jakim to jest stanie i ewentualnie wymieni na nowe. Plyn hamulcowy i tak jest nowy bo zbiorniczek byl prawie pusty a plyn byl lekko brazowy wiec wymienilem na nowy i przy okazji wiem ze chamulce dzialaja a to drugie nie mam pojecia bo naciskajac na hamulec i jednoczesnie wciskajac zawieszenie nie odczuwam zadnej roznicy. No chyba ze to dziala tylko w trakcie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkad Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ci się stało z silnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Ci się stało z silnikiem ?Silnikowi nic sie nie stalo poszedl do kompletnego przegladu a nastepnie do czyszczenia i malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi