rafal85rtc Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 witam wszystkich potrzebuje pomocy w znalezieniu miejsca tego o to przekaźnika nie mam zielonego pojęcia jaka on spełnia funkcje i do czego służy gdzie go wpiąć w instalacje??dodam ze mam serwisówke ale tam tez nie ma nic na ten temat niestety :sad: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 jesteś pewny, że to przekaźnik a nie dioda? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal85rtc Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 no własnie nie mam zielonego pojęcia co to jest a było oryginalnie montowane lecz ktoś kable obciął i zonk a skoro było to chce to podlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 W takim razie poszukaj na schemacie gdzie jest dioda i zamontuj w tym miejscu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal85rtc Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 korzystam z takiego manuala http://www.cmsnl.com/honda-cb50j-germany_model13027/partslist/ale tam nie ma nic o diodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 korzystam z takiego manuala http://www.cmsnl.com/honda-cb50j-germany_model13027/partslist/ale tam nie ma nic o diodzie to nie jest manual tylko katalog części - źle z niego korzystasz bo ja znalazłem tą część,w sumie jest to: prostownik Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal85rtc Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 ok moj blad tez znalazlem to w tym katalogu ale w dalszym ciagu nie wiem jak to wpiac w instalacje w ktorym miejscu i do czego bo tam nic nie pisze co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 szukaj w necie manuala lub schemat elektryki tego modelu Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi