ziomek2305 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Moja Hondzina :) nie dawno zakupiona,na zime bedzie kosmetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onniel Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ładna Dziewczynka mam słabość do Hondy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Gratulacje ;) a co będziesz w niej upiększał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Bardzo wdzięczny sprzet...uwierz mi :) .Mam dopiero jeden sezon,tyle ze w zielonym malowaniu,ale opłąciło się przesiąść na ten model! Jesli chodzi o twą wspomniana kosmetykę to najlepiej rozebrać do golasa,czyścić i składać z serwisówka. A ze swojej strony jeśli nie znasz historii serwisowej moto to radze od razu zdejmować pokrywy i regulować zawory,wymienić świece (zakupiłem irydy denso - różnica na plus wzgledem zwykłych), czyszczenie gażników + regulacja,inspekcja i smarowanie hebli i oczywiscie wymiana oleju i filtrów. U mnie po takiej kuracjii znacząco powróciły konie do stajni :biggrin: . Najnowsze M3 ze startu odstawia...przetestowane :crossy: Przez cały sezon zero kłopotów,czy stoi dzień czy miesiac pali z półobrotu,spalanie miedzy 6-7. Tylko nic nie zmieniaj...najlepiej wyglada w pełnym orginale! Zakochałem sie w tym modelu,a szczególnie w silniku...pośmigasz,zrozumiesz. Lewa w góre :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Piękna Edytowane 16 Listopada 2013 przez roman144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi