KarolOrzesze Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 witam Mam problem, posiadam road king 2007 r, przyszedł bez kluczyka i pilota na kluczyku, choc nie wiem czy fabrycznie ma, gdy podłącze akumulator świeci mi przednie światło cały czas, nawet jezeli stacyjka jest nie włączona. Panowie o co kur... chodzi ? PROSZE POMOŻCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 po pierwsze to zobacz czy masz modul alarmu. zamow sobie zestaw kluczykow w serwisie H-D podajac numer VIN i przedstawiajac im dowod tozsamosci i dowod motocykla , to nie jest wielka kwota, jak klucze otrzymasz to do serwisu zaprowadz zeby zakodowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolOrzesze Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 gdzie znajduje sie taki moduł alarmu ? odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 musisz sciagnac siedzenie i oslony boczne modul alarmu znajduje sie przy kompie, na allegro jest tez zestaw do odblokowanie - wyciagasz ta duza kosc pamieci i wkladasz serwisowa, najlepiej jednak zamow kluczyki i pilota - podjedziesz do serwisu i zaprogramuja na nowo,http://allegro.pl/odblokowanie-alarm-harley-i3544256432.htmlhttp://allegro.pl/key-fob-pilot-alarmu-harley-zblizeniowy-i3544256414.htmloni tez pomoga, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolOrzesze Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jutro tam zadzwonie, ciekawi mnie jednak, najbardziej bym chciał aby mi alarm zostal, czy jak oni mi dorobia tego pilota pod mój czujnik czy bd musiał coś jeszcze sam programowac pozniej...bo wtedy bedzie lipa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi