zork Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 No to i ja się pochwalę. 13 sierpnia zdałem na kat A.21-go pierwszy raz wsiałem na SV650N. 5-go września wyruszyłem z Wawy przez Śląsk, Czechy, Austrię i Słowenie na półwysep Plejsac: Wróciłem przedwczoraj. 3700km w sumie. Suzi nie zawiodła. Pogoda, zakupione ubrania i akcesoria tez nie. Tylko ostatnie 300km od Gliwic do Wawy jechałem w deszczu. pzdr,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iks Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Gratuluje. To sie nazywa isc na zywiol. Swiezo co po egzaminie i taki plan? Super. Powodzenia:) Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Naprawdę - pełen szacun :-) I gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Gratuluję, fajna wycieczka. Doskonale rozumiem klimat jaki temu towarzyszy :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Prawdziwy szacun :) Odważyć się na taką wyprawe ledwo po zdanym prawku to jednak coś. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolek112 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 No nieźle, ładna trasa !Wróciłeś w całości, więc gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi