J.Pastor Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Hehe, jakieś 6-7 lat temu to było? Nie, polece raczej na północ bo górki mam na co dzień, chata na zadupiu Czechy i Słowacja nontoper. Skocze gdzieś nad morze na dniach - ostatnia rybka i kąpiółka w sezonie te sprawy. pzdr i udanego wyjazdu :crossy: Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ok - spoko.. ale szykuj się w przyszłym roku na wyprawę dookoła Morza Czarnego.... takie są plany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixol Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Co tam w temacie,jedzie ktoś?,chętnie bym się zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) mixol - zapraszam.Ja startuję o 8 rano z Warszawy - a ty skąd???? Po drodze zgarniamy jeszcze kolesia z Paczkowa. No i pogoda ma być jak na zamówienie :P Bedę dzisiaj bardzo późno przy kompie - więc zadzwoń do mnie jak to przeczytasz: 604660037 Edytowane 11 Października 2013 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi