ketchupvfr Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Vitam, poszukuję patentu na zmianę poziomu paliwa w VFR750'94. wydawało by się że problem błachy, tyle, że pływaki są plastikowe, a instrukcja po prostu przewiduję ich wymianę - około 30euro za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 25 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 czyżby zostały mi tylko servisy :P naprawdę nikt się wcześniej nie spotkał z plastikowymi pływakami, nikt nie grzebał w gaźnikach VFR94-7 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 Nie grzebalem.Ale napisz dlaczego chcesz zmienic poziom - normalnie jest to ostatnia rzecz jaka sie rusza w gazniku. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketchupvfr Opublikowano 25 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 skoro poziom paliwa ma być 13,7 a jest 11,4, mam problemy ze ssaniem, pływaki są plastikowe, reszta jest OKi, nie chcę grzebać - to może jakieś hasło na SSANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi