DrManiak Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Witam panowie chciałbym wam zaproponować świetne naklejeczki na wasze sprzęty :) Naklejki będą wysyłane DOPIERO po 7 października bo dopiero wtedy będę w kraju, wrzucam je jednak już teraz bo liczba ich jest ograniczona więc kto pierwszy ten lepszy ;) wymiary 17,5 cm x 26,5 cm Jak by ktoś był zainteresowany to proszę o wiadomość priv z numerem wzoru i ilością zamawianych sztuk plus dokładny adres na który mam wysłać przesyłke Płatność przy odbiorze - przesyłka pobraniowa Wysyłki rozpoczynam z dniem 7 października :) Wieczorkiem wrzucę resztę , sorry za literówke w temacie chciałem to poprawic ale mi się coś całkiem pochrzaniło zrobiło kolejny temat itd....Panowie do wieczorka to ogarnę i wrzucę resztę wzorów :) Wzór 1 - sztuk 3 Wzór 2 - sztuk 7 Wzór 3 - sztuk 6 Wzór 4 - sztuk 6 Wzór 5 - sztuk 9 Wzór 6 - sztuk 6 Wzór 7 - sztuk 3 Wzór 8 - sztuk 2 Wzór 9 - sztuk 4 Wzór 10 - sztuk 3 Wzór 11 - sztuk 3 Wzór 12 - sztuk 3 Wzór 13 - sztuk 3 Wzór 14 - sztuk 3 Wzór 15 - sztuk 4 Wzór 16 - sztuk 3 Wzór 17 - sztuk 3 Wzór 18 sztuk - 1 Wzór 19 - sztuk 1 Wzór 20 - sztuk 3 Wzór 21 - sztuk 3 Wzór 22 - sztuk 3 Wzór 23 - sztuk 3 Wzór 24 - sztuk 2 Wzór 25 - sztuk 1 Wzór 26 - sztuk Do wieczorka dodam resztę w innych tematach bo nie mogę wrzucić więcej fot do jednego tematu :/ ......... Cierpliwości panowie :) TEMAT DO KASACJI, za dużo fotek żeby to ogarnąć w jednym temacie :( ( dałem rade wrzucić tylko 1/4 wzorów ) Naklejki jak pojawią się na allegro to założę nowy temat. Sorry za zamieszanie Edytowane 10 Września 2013 przez DrManiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi