toowdie Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Sprzedam montażownicę do opon unitroll + przystawka do kół motocyklowych (łapie spokojnie 10", zakładałem też 21, powinno złapać i więcej). Montażownica nie jest nowa, kupiłem ją używaną i dokupiłem przystawke do motocykli.Montażownica jest ogólnie sprawna, działa, czasem pedał od odchylania "wieżyczki" się przycina - wypadałoby założyć sprężynkę, albo pokombinować z plastikiem coś - w każdym razie działałem tak na niej rok czasu i dawała radę. Jak pisałem nie jest nowa w skutek czego piękna też nie jest i jesli ktoś chce to może ją sobie odmalować. Aha i chciałbym ok 2koła, info na priv albo sms. P.S. Sprzedaję bo zmieniam lekko profil firmy :) Edytowane 9 Września 2013 przez toowdie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi