traczuk Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Cześć WszystkimWiem, ze trochę późno się zdecydowałem napisać, ale...... wybieram się na szybki wypad na Korsykę i Sardynię. Wyjazd w najbliższy piątek 13 września (jestem z Krakowa). Tego samego dnia chcę dojechać do Livorno we Włoszech (1350 km), także wyjazd wcześnie rano i przejazd autostradami przez Brno, Wiedeń, Graz, Padova do Livorno. Tam nocleg. Następnego dnia zwiedzanie krzywej wieży w Pizie i wjazd na prom o 14:45 do Bastii. W planach mam objechanie Korsyki i Sardynii do okoła w 6-7 dni. Powrót przez Genova, Milano, Monachium (tu nocleg u mojego kolegi), Praga, Wrocław. Całość trasy ok. 4500 km. Powrót w niedzielę po 10 dniach. Pogoda raczej gwarantowana. Zapraszam jeśli ktoś się zdecyduje. W środę rezerwuję pierwszy nocleg w Livorno.Do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xv raider Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Cześć kolego,Jestem z Łodzi, jeżdżę GS-em 1150, lubię wyzwania i z przyjemnością pojadę z Tobą.Możesz rezerwować też dla mnie nocleg.Jadę na 100 procent.Podaję ci mój numer tel.606143447 ponieważ jest mało czasu więc wszystko musimy szybko uzgodnić.Oddzwoń natychmiast.Pozdro Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda VT 500 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Cześć kolego,Jestem z Łodzi, jeżdżę GS-em 1150, lubię wyzwania i z przyjemnością pojadę z Tobą.Możesz rezerwować też dla mnie nocleg.Jadę na 100 procent.Podaję ci mój numer tel.606143447 ponieważ jest mało czasu więc wszystko musimy szybko uzgodnić.Oddzwoń natychmiast.Pozdro Darekjade, Daniel, Krakow, prosze o szybki kontakt 790-466-674 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traczuk Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Cześć Danielu. Zapraszam do knajpki EasyRaider na Zachodniej 27. Omówimy szczegóły.Pozdrawiam Wojtek. 502077729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 11 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 No z ta pogoda to roznie moze byc. Od trzech dni mamy tu porzadne burze i narazie sie na poprawe nie zanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traczuk Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 No to mnie nie pocieszyłeś. Ale do weekendu wszystko się może zmienić. Trzeba być dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 No wraca pogoda i ma sie utrzymac jakies 2 tyg, tak zapowiadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi