MarcinJ1 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam. Mam takie pytanie. Czy oplaca sie kupic crossa pojezdzic wyremontowac i sprzedac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 gdzieś już widziałem to pytanie, a nie jest zarejestrowane na Twoim koncie... ab ovo: nie. utrzymanie motocykla kosztuje, remontowanie kosztuje, a włożonych pieniędzy na normalnych zasadach w zasadzie odzyskać się nie da przysprzedaży. chyba, że nie będzie to ani remont, ani sprzedaż uczciwajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinJ1 Opublikowano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 A jakiego crossa byście polecili na początek ? doświadczenia z crossami nie mam. Jeżdżę tylko na yamaha aerox, wsk 125 i cz 350. Dodam, ze mam 16 lat, 178 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 a, to teraz już z czystym sumieniem odsyłam do wątku o kupowaniu; jak przeczytasz całość, będziesz miał 17 lat...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi