MYCHA75 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Czy w Piasecznie lub bliskiej okolicy (Konstancin, Iwiczna itp) jest jakaś knajpka typowo motocyklowa? Sprawdzona, bezpieczna, z szybkim żarełkiem, napojami bezalkoholowymi i fajnym klimatem, no i parkingiem dla maszyn? Coś jak kiedyś u Free Radicalsów na Służewcu, prowadzona przez motocyklistów dla motocyklistów... PS. wszystko co w Wawie (z 2OO na czele) jest za daleko, chodzi o miejsce blisko domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Nie ma. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Chyba jest coś w okolicy chociaż osobiście nie byłem: http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/163344-oczami-dzielnego-soldata-ii/?p=2087213 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 To nie knajpa ...To sklep dla turystyki motocyklowej prowadzony przez Adu w pawilonie obok Motoakcesorii. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Szkoda; czyli jest nisza do zagospodarowania dla aktywnego biznesmena :). Tak myslę, że w Żabieńcu na Mostowej zaraz za Ptaków Leśnych (po lewej na Górę Kalwarię) stoi nowa stacja kontroli pojazdów z myjnią, placem zabaw dla dzieci i obszernym pustym parkingiem, teoretycznie świetne miejsce dla moto knajpy ale jak by tu zaproponować szefowi żeby knajpę dla nas otworzył? ;). Niedawno jak myłem tam auto podszedł i wypytywał o opinie, zachęcał żeby odwiedzać, myć, widać było, że pomysły i fundusze ma (nie wszystkie myjnie mają ogrodzony i wyposażony plac zabaw), ale że miejsce na razie na siebie nie zarabia. A ja jak głupi od razu zamarzyłem o knajpie dla nas na tym parkingu ;). Edytowane 5 Września 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To chyba średni interes, był już na służewcu Crank i jak widać nie bardzo to było opłacalne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jak sam dla siebie ma zarabiać to pewnie średnio, ale jeśli dla zachęty dla innych usług to może wyglądać lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Szkoda; czyli jest nisza do zagospodarowania dla aktywnego biznesmena :). To jaki chcesz nad czyms pomyslec to :Udaj sie do Piaseczynskiej Kolei Waskotorowej, znaczy sie w to miejsce i wpadnij do restauracji Odjazd.Obok jest warsztat customowy i jak bylem jakis czas temu szukajac miejsca na Clubhouse dla mojego klubu to wlasciel tego Odjazdu byl otwarty na rozmowy.Powiedzial nawet ze chetnie moznaby knajpe zaopatrzyc w akcenty motocyklowe, obrazy, stare ramy itp. Idzie koniec sezonu to zagadaj znowu z nim aby w zime sie bylo gdzie spotykac Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 No nie bardzo rozumiem, jeśli gość już ma/miał pomysł na knajpę moto to o czym z nim rozmawiać? A jeśli jeszcze nie przygotował jej z myślą o motocyklistach, to tym bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 On nie ma ale jest otwarty dla motocyklistow ...To byly moje pomysly i On chetnie je zaakceptowal ale ..... skoncvzylo sie zanim sie zaczelo bo ta lolaizacja odpadla. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Mi się otwartość kojarzy z tym, że właściciel umieszcza jakieś elementy charaktertyczne dla danej grupy w swoim lokalu, ale nie za dużo, żeby też zadowolić innych przebywających w środku. Takim przykładem jest dom wypoczynkowy PodFortami w Srebrnej Górze w Kotlinie Kłodzkiej - miejsce nastawione na nautralne wycieczki i kolonie, ale po wejściu od razu widać, że obiekt prowadzi motocyklista - nad barem wisi stary motockl, wszędzie "walają się" różne nasze akcenty, a jak się przyjedzie motocyklem to właściciel wręczy gratis klucz do garażu dla motocykla. Byłem tam parę lat temu i byłem zadziwiony jak ludzie mogą sobie dopasować swój lokal pod swoje zainteresowania, jednocześnie nastawiając sie na zupełnie niezwiązane z tematem grupy wycieczkowe. I taki lokal jest prawdziwie otwarty dla motocyklistów, bo widać to już od progu :). http://www.podfortami.com/onas.htmlhttp://www.podfortami.com/osrodek/podfortami006.jpg Edytowane 10 Września 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Chyba jest przy starym dworcu kolejki wąskotorowej, ale jak tam dają jeść nie wiem bo nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi