pitervfr Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam, zastanawiam się nad kupnem lc4 620, jakieś opinie? czy jest tam sucha miska olejowa?czy takie moto może bezpiecznie latać na długich gumach, jak jest z awaryjnością, spalanie, prosze o jakieś opinie.Szukałem w dziale ktm ale nic o opiniach nie znalazłem. Czy w ogóle warto się zastanawiać nad takim sprzętem. Podobnie jeśli chodzi o husqvarne, na allego są tanie ale czy warto.. bo o nich nie za dobrze się wypowiadają w dziale husqvarna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 starych husiek nikt nie poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 do starego kata o wiele łatwiej o części niż do huśki, silniki proste w obu, ale w razie remontu taniej wyjdzie kat, ja osobiście wolę huśkę, ale starej bym nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Starej 610 wystrzegaj się jak ognia, to nie jest sprzęt dla amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi