Rafał Lech Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 siema :) mam problem z suzuki RM250 kupiłem go jakieś 2 miesiące temu jeździłem i wlałem zły olej i sie zatarł korbowód.. wymieniłem tłok korbowód i łożyska, u mechanika mi to robiono. jak wyjmowałem silnik i przed zatarciem iskra idealnie była nie było z tym żadnego problemu, a jak już silnik odebrałem z naprawy włożyłem w ramę chciałem odpalić a on iskry nie ma ;/ a wcześniej miał, kable podłączyłem od silnika do instalacji dobrze bo zrobiłem sb kilka zdj, jak myślicie wina mechanika coś tam powalił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ojej Rm i zapłon - przechodziłem horrory ;) Nie wiem kogo wina, ale nie kupuj czasem chińskich podróbek . Posprawdzaj wszystkie kable bo może nie być iskry przez jeden mały kabelek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Lech Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 oby przez jakiś kabelek, nie no chińskiego to ja nie chce, za remont dałem prawie 2 tys z częściami, boje sie ze to albo moduł albo cewka -.- ale tak sama z siebie sie na pewno by nie spaliła, myśle ze to wina jakiegoś kabla jak mówisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 I jak już to zaczynaj od cewek przy silniku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Lech Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 oki :) dzięki wielkie, mam nadzieje ze mi sie uda bo zbyt naraz w niego kasy włożyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi