Tobiaszm15 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam!Na wstępie chciałbym przywitać wszystkich motomaniaków szukałem informacji w necie na temat tego motocykla i nic nie znalazłem;/ Otóz mam do kupienia motocykl Moto Guzzi 850 T4 w kwocie 8000zł. Rocznik 88 stan oceniam na db+ wiadomo iz motocykl pierwsza mlodosc ma juz za sobą. Pytam Was o radę bo nie wiem ile taka sztuka jest w ogole warta. proszę również o wskazówki czym się kierować przy zakupie tak "wiekowego" sprzętu. poniżej zamieszczam kilka fotek Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 I zero odpowiedzi?Nikt nie wie czy nie chce wiedziec?Kupiłes go w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi