dawcom2 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) a mianowicie mam zx636r z 2002 roku i mam problem z ukladem chlodzenia. motor strasznie sie grzeje podczas jazdy w miescie. jak jestem na trasie to wszystko w porzadku ale wystarczy ze wjade w miasto i bede stac na swiatlach to od razy temp idze w gore( grubo ponad 100). czasami nawet musze robic przerwe w jezdzie. Wiem upaly teraz nie sprzyjaja codziennie ponad 30 stopni ale mimo to tak raczej byc nie powinno. szukalem na forum jakies info i jeden watek mnie zaciekawil, a mianowicie sprawa wentylatora od chlodnicy. Czytalem ze czasem z nim bywa problem ze sie nie wlacza(w troszke starszych modelach) ale w moim moto wogole go nie ma;/ i tu moje pytanie czy w tych modelach go nie ma czy ktorys z bylych wlascicieli go raczej sciagnal. dodam jeszcze ze jak sie juz ruszy i ujedzie kawalek drogi nawet nie przekraczajac 50km/h to temperatura maleje. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez dawcom2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jak nie ma wentylatora to chyba był ganiany po torze. Ogólnie powinien być. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi