Kuskus Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 mam problem łancuch nachodzący na tylną zebatke wisi na zębach nie wchodzi na nie idealnie tzn, przy mocnym docisnieciu wchodzi ale zaraz wyskakuje . zastanawiam sie czy kupic nową zebatke czy nowy łancuch , wydaje mi sie ze jest to wina zębatki , posiadajacej już za krótkie zęby ale nie jestem pewny. czy moze byc to wina łancucha>?? dodam ze zebatka jest mniej wiecej w takim stanie jak na tej aukcji z allegro . ( moze leciutko bardziej stępiona ale nie duzo :> ) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=28179650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Ta zębatka z allegro ma już ostre zęby wiec raczej sie do nieczego nie nadaje. Wina też moze byc łancucha, może już jest wyciągniety. Pamiętaj ze nie wolno zmieniac samej zębatki albo samego łancucha. To jest tylko pozorna oszczednośc bo przy jednym zużytym elemencie reszta bardzo szybko siada. Wymień cały komplet a napewno pojeżdzisz długo bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 15 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 dzieki za pomoc , chyba zrobie tak jak radzisz . pozdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi