rado00 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 jest sporo darmowych, wycinasz i laczysz kilka kawalkow, pod to dorzucasz muzyke i zalatwione, tylko trzeba troche czasu spedzic nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Hee nie wiem czy dałbym rade :D A nie mógłbyś Ty :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Widzę że wymaania z roku na rok rosną :). Kiedyś wystarczyło przyjechać, teaz trzeba spalić gumę, nagrać filmik i jeszcze go obrobić, dobre :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KirkBlade Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Niestety nie dotarlismy. Najpierw złapałem gume. A potem na flaku na postoju glebnoł mi motor. Więc wybacz że nie dotarliśmy.Wielkie dzięki za pomoc dla REDa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoBeM Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Wielkie dzięki za przybycie 2 osób z Warszawy i 3 osób ze Stojadł, również dla tych osób, które próbowały się stawić lecz się nie udało. Czekam na filmik od rado, oddam go kamerzyście i rzucę go na YT. Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi