blazkowicz Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Można coś o nim powiedzieć patrząc gołym okiem ?Igła to to pewnie nie jest, ale czy widać coś co od razu eliminuje go ?http://tablica.pl/oferta/kawasaki-kle-500-pilnie-sprzedam-CID5-ID3fS7w.html#a69b43ff61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 W tej cenie musiałby nie mieć silnika albo przodu, żeby coś go dyskwalifikowało z samych zdjęć. za 2.5k wszystko jest do przyjęcia. Ja bym nie jechał tak daleko z Poznania. Zadzwoń i pogadaj.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazkowicz Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 (edytowane) Właśnie szukałem jakiegoś tak za 4 klocki i ten wpadł mi w oko (ładne malowanie, nie to typowe homoseksualne fioletowe z różową kanapą), nawet jeśli wymaga trochę wkładu to i tak chyba za 2 klocki wyremontuję go na tip top ?Aktualnie jakbym jechał to z Włocławka, także nieco bliżej (~350km). Problem, że to pierwszy moto więc jakbym brał to w sumie "jak w ciemno", bo nie mam żadnego punktu odniesienia przy sprawdzaniu go. Jedyne co przykuło moją uwagę (może się czepiam), ale z lewej strony nie wiem, czy to przytarcie, czy przypalenie, czy zwykły olej na garnku ?I przejarana rura wydechowa od spodu, także chyba ktoś ostro w dyszel musiał dawać, czy to norma ? Edytowane 16 Lipca 2013 przez blazkowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Silnik wygląda normalnie, a wydech...no ciężko stwierdzić ze zdjęć, może trzeba będzie coś łatać. Na plus oryginalne kierunki, spoko malowanie i kufer.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazkowicz Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ogólnie się dowiedziałem, że moto ma problemy z odpalaniem, ściągnięty jest z niemiec i ma "mały i duży blif" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ogólnie się dowiedziałem, że moto ma problemy z odpalaniem, ściągnięty jest z niemiec i ma "mały i duży blif" ?Masz chyba na myśli mały i duży brief ? ;)Jeśli chodzi o pozostałe rzeczy to :-moto najprawdopodobniej dość długo stało nie używane o czym świadczą duże ilości rdzy na różnych elementach - w tym na tarczach hamulcowych;-jeśli przebieg widoczny na fotce jest autentyczy to istnieje spore prawdopodobieństwo , iż powodem długiego postoju i problemów z odpaleniem jest uszkodzone koło magnesowe - w tych rocznikach sypało się zazwyczaj przy przebiegu ok. 40 tyś km. ;-nie wiem jak dopatrzyłeś się , że rura jest przyjarana bo na tych fotkach niewiele w tym temacie widać ale jak już mowa o wydechu , to w klekocie potrafiło uszkodzić się mocowanie kolektorów wydechowych co może wiązać się ze sporymi wydatkami bo wydech od kolektorów do tłumika stanowi jeden element (wymieniany w całości).To tyle co można powiedzieć na podstawie danych z ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazkowicz Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Czyli rozumiem, że jest bardzo ryzykowny i być może bym musiał więcej w niego wpakować, to chyba nie będę jednak ryzykował.A o tym można coś powiedzieć ?http://allegro.pl/show_item.php?item=3400967165Wygląda podejrzanie swierzo, malowanie jest chyba nieoryginalne ?No i myślałem że roczniki 95 są już po lifcie przodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi