Damian92 Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam i dziękujęRzeczywiscie jest błąd wpisałam dwie ostatnie cyfry z konta jakie jest na aukcji na allegro do zbiórek publicznych .Może ktos mi podpowie czy i jak mogę zmienić ten bład czy niestety jest to niemożliwe .Czy mogę edytować post?Dziekuje wszystkim za zrozumienie i serdecznie zapraszam by nas odwiedzic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam i dziękujęRzeczywiscie jest błąd wpisałam dwie ostatnie cyfry z konta jakie jest na aukcji na allegro do zbiórek publicznych .Może ktos mi podpowie czy i jak mogę zmienić ten bład czy niestety jest to niemożliwe .Czy mogę edytować post?Dziekuje wszystkim za zrozumienie i serdecznie zapraszam by nas odwiedzic .Oczywiście, że możesz edytować post. Jeśli będziesz miała problemy to napisz do mnie PW i tekst, który mam zmienić. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 (edytowane) Dziękuję wiadomosć już poszła .DziekujęChciała bym pokazać wam że Damian zbiera na konkretny turnus rehabilitacyjny można sobie wszystko potwierdzić i jesli ktokolwiek chciał by pomóc Damiankowi a nioe chce wpłacać nawet symbolicznej zł może wpłacić bezposrednio na konto osrodka konieczny jest tylko dpoisek że to właśnie dla Damianka . Edytowane 15 Lipca 2013 przez Damian92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dziękuję wiadomosć już poszła .Dziekuję Chciała bym pokazać wam że Damian zbiera na konkretny turnus rehabilitacyjny można sobie wszystko potwierdzić i jesli ktokolwiek chciał by pomóc Damiankowi a nioe chce wpłacać nawet symbolicznej zł może wpłacić bezposrednio na konto osrodka konieczny jest tylko dpoisek że to właśnie dla Damianka . WitajcieKochani od dzisiaj na allegro wystawiamy ponownie aukcje charytatywną z której cały dochód zasili subkonto Damianka w Fundacji .Wystawiamy bardzo dużo fajnych przedmiotów w większośći przekazanych nam przez wspaniałych ludzi . Serdecznie zapraszam do odwiedzin naszej strony na ALLEGRO każdy znajdzie cos ciekawego a dzięki temu Damianek dostanie kolejna szanse . http://allegro.pl/aukcja-charytatywna-zdjecie-cegielka-na-leczenie-i3456762220.html Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Linki z allegro wklejane są w dziale Giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Linki z allegro wklejane są w dziale Giełda.Nie chciałam zakładać nowego tematu bo dotyczy pomocy dla Damianka .Przepraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Chociaż w takim sposób mogę pomóc, symboliczna kwota wysłana. Oby wszystko poszło dobrymi drogami. Żyjemy w 'państwie', a nie "Państwie'. Szkoda słów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Chociaż w takim sposób mogę pomóc, symboliczna kwota wysłana. Oby wszystko poszło dobrymi drogami. Żyjemy w 'państwie', a nie "Państwie'. Szkoda słów. Pozdrawiam.Dziękuję dla Damianka kazda zł to krok na przód i szansa na życie bez bólu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A mogę po prostu zrobić przelew przez allegro systemem payu ?? Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 A mogę po prostu zrobić przelew przez allegro systemem payu ??WitamTak chyba nie ma najmiejszego problemu . Nie znam sie zbyt dobrze na tym ale wydaje mi sie że to chyba tak jak by płaciło sie poprzez płatność allegro ?Dziękuje z całego serca za pomoc nawet symboliczny grosik jest bardzo cenny tym bardziej że od 2.09 Damianek ma zacząć ternus rehabilitacyjny w MielniePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie obiecuję wiele, ale symbolicznie jakąś kwotę dziś postaram się przelać.Pozdrawiam i życzę cierpliwośći oraz zdrowia :lalag: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie obiecuję wiele, ale symbolicznie jakąś kwotę dziś postaram się przelać.Pozdrawiam i życzę cierpliwośći oraz zdrowia :lalag:Nawet 1zł to juz duzo .10osób które wpłaci 1zł daje juz 10zł i to jest wspaniałe .Serdecznie zapraszam by nas odwiedzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Damian juz nie może doczekać się turnusu jest taki szczęsliwy kiedy zbliża się czas wyjazdu . Musi tam ciężko ćwiczyć ale jest bardzo dzielny .Pozdrawiam i dziękuje wszystkim którzy pomoga nam w zebraniu funduszy na turnus . Dziękuje tez tym którzuy nas nie potepiają i nie krytykuja tego że żebramy o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TybuR Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Parę groszy wysłałem.Życzę szybkich postępów na turnusie, cierpliwości i dużo zdrowia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian92 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Parę groszy wysłałem.Życzę szybkich postępów na turnusie, cierpliwości i dużo zdrowia.Pozdrawiam.Dziękuję mam nadzieję że będe miała okazję kidys podziękować osobiscie za pomoc .Damus juz nie może doczekać sie wyjazdu na turnus rehabilitacyjny 2 września Zapraszam tez na allegro gdzie wystawiam aukcje Charytatywną z której cały dochód zasili subkonto Damiana w fundacji i pozwoli opłacić turnus . Wystawiamy prawie 300przedmiotów za bardzo niskie kwoty a każdy może znajść cos dla siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi