Mjollnir951 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam ! Przymierzam się do zakupu motocykla i ze względu na obejmujące mnie ograniczenie narzucane przez prawo jazdy kat. A2 musze wybrać motocykl który będzie miał max. 48 kucy i ja jako osoba mierząca 187 cm będę czuł się na owym motocyklu dość komfortowo. Jeździłem na skuterze oraz 4 sezony na Aprilii RS 50, więc mam jakieś małe doświadczenie.Planuję trochę podróżować więc początkowo myślałem o sportowym turystyku ( gsx 600 f ) ale wpasowując się w ramy prawne szukam teraz motocykla słabszego. Mam wrażenie że gs 500 będzie dla mnie za mały, a z kolei jednocylindrowiec odstrasza trochę koniecznością remontu średnio po 50 tys. km ale ze względu na gabaryty postawiłem na niego. Zastanawiam się szczególnie nad motocyklem z tego ogłoszenia : http://otomoto.pl/suzuki-xf-650-freewind-super-stan-z-de-M3688084.htmlCzy może mi ktoś mniej więcej zreferować jego stan ? Lub polecić motocykl z innego ogłoszenia ? Może ktoś akurat sprzedaje pewnego Fredka / DR 650 / XT 600 / NX 650 ? Na motocykl planuję przeznaczyć 5000 - 5500 zł. (sam motocykl bez ubrań)Trochę się rozpisałem :P licze na Waszą pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Brakuje parę naklejek, zaślepek na ramie, odblasku z tyłu, nieoryginalna klamka sprzęgła, dziwny ciężarek z lewej strony, kierownica oklejona taśmą? to tak na szybko. Szukałbym innego bez przygód.Tak na marginesie, te silniki robią dwukrotnie większe przebiegi bez remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Mi się podoba zwłaszcza ten fragment z opisu sprzedającego w tym ogłoszeniu"Motor jeżdżący w ładnych okolicach w niemczech dlatego nie jest z urzyty i poniszczony" :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Mi się podoba zwłaszcza ten fragment z opisu sprzedającego w tym ogłoszeniu"Motor jeżdżący w ładnych okolicach w niemczech dlatego nie jest z urzyty i poniszczony" :) Pozdr.F. Tak! Już nawet nie chce im się dobrych historyjek zmyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Poza tym motocykl został wystawiony na otomoto w dwóch ogłoszeniach z różnymi cenami oraz adresami i telefonami. Spółdzielnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mjollnir951 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Okej, dzięki za pomoc, szukam dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi