Jump to content

Chorwacja (Krk/Plitvickie) w 5/6 dni na ten weekend

dziuk
 Share

Recommended Posts

Witam,

Jako że minął już miesiąc od powrotu z Lazurowego Wybrzeża, nosi mnie na kolejny wypad. Tym razem Ciżuk nie ma dla mnie czasu :sad: zatem piszę post'a, może ktoś się przyłączy? Plan jest taki, aby w dniach 12-16.07 skoczyć do Chorwacji na szybko, np. na Krk, bo tam jeszcze nie byłem.

Zatem tak to sobie na razie wymyśliłem:

- 12.07 (piątek) wyjazd ok. 9.oo z Katowic i dojazd przez Węgry na Krk

- 13.07 leżakowanie na plaży part. I

- 14.07 wypad do Plitvickich Jezior: http://www.np-plitvicka-jezera.hr/

- 15.07 leżakowanie na plaży part. II

- 16.07 (wtorek) powrót

Do zrobienia jest w jedną stronę 950 km. Nie mam jeszcze żadnej rezerwacji. Może być kwatera, może być pole namiotowe. Jadę dużym Bandziorem a moja przelotowa to 170 - 190 km/h... w miarę możliwości oczywiście :biggrin:

Termin jest jak najbardziej lekko do zmodyfikowania +/- kilka dni. Gdyby ktoś wolał śmigać przez Austrię i Słowenię, to też spoko.

Jak ktoś chętny, serdecznie zapraszam, w końcu co dwie/trzy gęby do Karlovaćka to nie jedna :wink:

Edited by dziuk

Bym się skusił,ale trochę bardziej na południe-->1350km

Kiedyś pewno do Czarnogóry się wybiorę, ale tym razem nie ma za bardzo czasu :banghead: Ten wyjazd to nie jest główny urlop w te wakacje niestety, albo i stety :rolleyes: Byłem już 1,5 tygodnia w Cannes i jeszcze w sierpniu chcę gdzieś polecieć na taki 'normalny' urlop plażowy all inclusive. Zatem dzięki slony za info, ale to trzeba by liczyć min. pełny tydzień, a ja mogę teraz max te 3-4 dni urlopu zapodać. Daj znać jak było...

Edited by dziuk