majkelpl Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 16-latek nie powinien siedzieć za jego kierownicą! Policja ustala kto pozwolił nieletnim wsiąść na motocykl. I ciekawe co ustala ?mamusia powie ze pozwolila dziecku wsiasc skoro mu kupiła na prezent ?I wtedy sprawa bedzie wytoczona mamie o zabojstwo z premedytacja ?Głupota ....Nic nie ustala i sprawa pojdzie do umorzenia. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Nie wiadomo do konca jak bylo. Moze mlody wzial motor ojca...? tak jak np moj starszy brat kiedy mial nascie lat. Nawet policja go gonila ale nie zlapala. To nie koniecznie wina rodzicow tylko tego co czlowiek ma w glowie i jak jest skonstruowany. Ja, mimo, ze wychowywali nas ci sami rodzice, nigdy nie uciekalbym policji...Szkoda chopakow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1200c Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Kilka lat tamu identyczna sytuacja u mnie w ZG Za zdanie matury dostal scigacza. Po kilku dniach jadac z kolega i uciekajac przed policja na ulicy Sulechowskiej nadzial sie na zawracajacego busa z przyczepa Predkosc jak wyliczyli okolo 160 Kilka minut po tym tam przejezdzalam- pasazera probowali jeszcze ratowac Niestety obaj 18. - latkowie zgineli Do dzis sie swieczki caly czas pala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nagroda Darwina się należy.Rodzicom nastolatków powinno się uroczyście wręczać. Bo w całym tym ... te dzieciaki najmniej winne.Młode to, głupie i płoche ... nie zdążyło nabrać rozumu. I już nie nabiorą :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Kolejny wywiad z trupem ? Jak czytam że rodzice mogli nie wiedzieć że ma, to chyba nie trzymał u siebie.Nawet w takim wypadku pewnie bym wiedział.Młody zjarany na jazdę każdy był.Fajnie że dane mi było dorosnąć bo też mogło się nie udać.Pierwsze SHL kupione bez wiedzy rodziców w wieku 16 szybciutko odstawione do poprzedniego właściciela mimo że właśnie odebrałem okładki. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduro1 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) dot. historii wypadkuśmiertelnego kierowcy i pasażera bez uprawnien na R6ale i teez innych podobnych zdarzeń w skutach tragicznych w sumie to nie wiek okresla uprawnienia i rozsadek kierowcy,ale na pewno rodzice powinni pomyslec, ze zakup takiego motocykla synowi, ktory nie ma prawa jazdy i do tego takiego, to kpl. bezmyslnosc. :banghead:i jestem pewnie, ze chc juz poniesli ogromną kare (niestety) to ta sprawa bedzie się jeszcze sporo ciągneła.ponadto przez nich posrednio zginal inny człowiek.brak slów!jestem zdania, że każdy swieżo upieczony kierowca powinnien kilka dobych godzin spędzić szpitalu przy pielęgnacji takich "skoczków",choc w tym przypadku nic by ta reguła nie dała!pozdr.E Edytowane 14 Października 2013 przez Enduro1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi