pawel14 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Moje moto bierze pół litra oleju na setke, nie ma wycieków, nie kopci w ogóle ,ani na niebiesko ani na czarno.Czy ktoś jest mi w stanie pomóc ,z góry Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 A ile ma lat to twoje moto ?Bo sadze ze kilka lat ma a do tego troche przelatalo.Wiec ma prawo palic tyle ile pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel14 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Moto jest z 83 roku ,ale chyba pół litra na setke to chyba i tak za dużo choć ma tyle lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 To jest 30 lat !To ze jezdzi to osiagniecie. Masz 2 wyjscia dolewac, lub remontowac.Remont do tanich nie nalezy, wiec ja bym dolewal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel14 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 ale czy mógłby mi powiedzieć co jest zużyte skoro nie ma wycieków i nie kopci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 A prosze bardzo - tloki z pierscieniami i tuleje cylindrowe + prowadnice zaworowe z zaworami i ich uszczelniacze.Silnik dymi tylko nie widzisz tego bo na goracym silniku dym jest slabo widoczny.A sprawdzales jak wyglada odma twego silnika oraz pudlo w ktorym siedzi filtr powietrza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi