Dariooo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam.Mam takie pytanko a nie mogłem nigdzie na forum odpowiedzi, mam zamiar kupić Suzuki intrudera m800 ale klient który go sprzedaje nie ma w nim założonego filtra powietrza bo jest po lekkim ślizgu i został płamany i gdy zapalam motor pali się cały czas kontrolka ciśnienia oleju , facet mówi że to pewnie zbyt uboga mieszanka i dlatego się pali , ma rację czy wciska mi kit żeby go tylko sprzedać bo nie chciał bym się władować w jakieś większe koszty. Z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam.Mam takie pytanko a nie mogłem nigdzie na forum odpowiedzi, mam zamiar kupić Suzuki intrudera m800 ale klient który go sprzedaje nie ma w nim założonego filtra powietrza bo jest po lekkim ślizgu i został płamany i gdy zapalam motor pali się cały czas kontrolka ciśnienia oleju , facet mówi że to pewnie zbyt uboga mieszanka i dlatego się pali , ma rację czy wciska mi kit żeby go tylko sprzedać bo nie chciał bym się władować w jakieś większe koszty. Z góry dziękuje za odpowiedz. Sprzedający szuka jelenia :biggrin:Filtr powietrza nie ma nic wspólnego z ciśnieniem oleju Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 ok dzięki olałem go teraz próbował mi wmówić że to pali się kontrolka F1 od wtrysku paliwa ale aż tak naiwny nie jestem i wiem jak wygląda taka kontrolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi