dupczet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam ! Miałe zamiar kupić honde NSR 125 ale kolega kupił aprille 125 jakis rocznik 2000 albo 1999 i mowil sie na 125 sie nie oplaca brac 2 suwow bo sie sypią. Dlatego pomyslalem ze poki co kupie sobie 4 suwa i bede nim popylal aż zrobie A2 albo A. Teraz nasuwa mi sie pytanie jaki motocykl 4 -suwowy kupić ? Moim zdaniem Honda cbr 125 ale czekam na wasze opinie. 4 suwy slyszalem ze sa troche mułowate (sam sie przkeonalem mialem 50 4 suw) dlatego jest możliwość wstawienia cylindra 175. Czekam na wasza pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 duzo lepsza jest YZF 125 ale tez duzo drozsza, cbr jest chuda .chyba najlepszą alternatywą będzie w tej kasie czyli chyba do 5k-Hyosung gt 125 (super wygląd,silnik V) albo Varadero 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupczet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 tak licze sobie 4500zł max. Varadero jest fajna uniwersalna ale vmax słaby troche i mało ich na rynku. Mógłbym jakos przerobic cbr czy lepiej szukac varadero i ja przerabiac? (cylinder,tłumik itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Kto Ci powiedział, że 2T się sypią? Jak się nie potrafi zadbać o motocykl to każdy się sypie, niezależnie od konstrukcji silnika... I w zasadzie żadnego motocykla się nie opłaca kupować. :P Varadero jest chyba najlepszą opcją za tą kasę. Do 100 km/h można realnie podróżować, gabarytowo spory, no i wiadomo V-twin. :) CBR'a jest mała i słaba, świetnie nadaje się do dojazdów z punktu A do B. Nadal twierdzę, że największy fun dają popierdółki typu NSR i RS. Szukać dobrej sztuki, kupować, dbać i ucierać nosy buczącym szpanerom. ;) Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 @ VinAlucard , ma racje 2t sie nie sypija , ale sa tez tak trwale jak 4t ale jak juz tak bardzo chcesz 4t to wlasnie tylko Varadero , a jak 2t to tylko NSR , piekny wyglad i jeszcze lepsze osiagi . Tutaj masz zdjecie porownawcze Varaderke do CBR (zjedz na dol) http://www.forum.mieloch.pl/printview.php?t=174344&start=0&sid=676386349d4d825801bfea7b2faed9c0 W porownaniu do Varaderki cbr wyglada jak zabawka ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupczet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 W sumie to chciałem kupić NSR ale ciężko dostać dobry egzemplarz.. Jesli znajde coś interesującego to najpierw wrzuce na forum i doradzicie. Nie chciałbym padła kupić. ;).Do zamknięcia. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 hm, niedawno widziadłem na tablicy fajna nsr , moze warto byloby ci ja zobaczyc , jak znajade wrzuce link http://tablica.pl/oferta/honda-nsr-125-oryginalne-malowanie-1998r-od-motocyklisty-CID5-ID30uJ1.html#b793a62f92 Chyba jedyny sprzedawca ktory nie cofal przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) DT 125 w wersji X ;) bije je na łeb na szyje :P i dużo lepiej wygląda na laćku 160 z tyłu :D EDIT:Przerabiałem kiedyś ten temat i 125 w 4T nie daje fanu a DT'tka już troche tak Edytowane 27 Czerwca 2013 przez ReD-GreeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupczet Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 hm, niedawno widziadłem na tablicy fajna nsr , moze warto byloby ci ja zobaczyc , jak znajade wrzuce link http://tablica.pl/oferta/honda-nsr-125-oryginalne-malowanie-1998r-od-motocyklisty-CID5-ID30uJ1.html#b793a62f92 Chyba jedyny sprzedawca ktory nie cofal przebiegu. ciezko z kasą 4,5k to max /; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi