piórko Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Koleżanki i Koledzy, Mój kolega z pracy chciałby kupić jakiś fajny używany skuter - pojemność 125-250, oczywiście nie chiński. Najchętniej z Warszawy lub okolic.Gdyby ktoś coś wiedział, słyszał - poproszę o info.Z góry dziękuję,Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Chyba zakan chciał sprzedać Yamahe Cygnus 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 I ja mam Pantheona na sprzedaż (brak miejsca w garażu).Link do fotek wyślę ci na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi