empirelife Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 To fakt!Nie spodziewałąm sie że Brosia zostanie tu tak wychwalona tfu tfu tfuDziekuje wszystkim :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Fajny i mało spotykany sprzęt. Sam przygodę z japoniami zaczynałem od NTV-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 faktycznie butki przyćmiły motocykl, wklej fotkę w adidaskach albo klapeczkach :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis. Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Fajna maszynka :) Pierwszy motocykl daje mega dużo frajdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ciekawa ta mała ntvała ;-) Dokladnie ...Widzac fotke od razu skojarzenie ze stara ntv.Ale fajowa :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empirelife Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ZyygyNo tak kuboty moze ze skarpetami po pachy.....? Darujmy sobie w dupie mam ich biel,do kosciola w niedziele moge zakladac! zazdrosc przez Ciebie przemawia moj drogi buahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Miłe zaskoczenie co do modelu...szczerze to nie widziałem takiego przeszczepu NTV i VFRy :blink: No i chyba ukradłaś tylny zawias z mojej Hani :biggrin: . Szerokości i tylko droga do pełnego orginału! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi